Gudeg Yu Nanik

Hey Guys! Already had sweets today? The people from Jogja love to eat sweet food but: All day long! They also love to have their Tea and other drinks sweeted with some big spoon sugar. Also the traditional food is sweet. In another post I will explain you why they love it. Today’s traditional food … More Gudeg Yu Nanik

WTF… Tofu-drink?

Welcome back on a traditional food tour. This time my friends Rosi (@Ceritamakan) and Nela (@Jogjataste) woke me up earlie in the morning to try a special traditional drink. The location was easy to find on the corner of a street.     Tofu as a drink? I actually couldnโ€™t imagine what this drink can … More WTF… Tofu-drink?

Jogja my love!

Finally the time came to go back to Jogjakarta, the place where everything started. Okay I start from the beginningโ€ฆ   First Day Arriving in Jogjakarta at the airport but the taxis are really expensive from here, for around 3 Km they offered me rides in a range from 80 to 100.000 Rupiah, so I … More Jogja my love!

Loving Hut

Di Jogja cari makanan buat orang vegetarier (tidak makan daging) atau veganย (tidak pakai produk hewani) masih agak susah, apalagi kalau mau cari yang prasmanan. Tapi aku sudah menemukan tempat yang seperti itu dong ! Beneran deh, yuk kita review Loving Hut dulu ๐Ÿ˜‰

Ayam Bakar Bu Tuti

Ada banyak di daerah sini yang bernama Bu Tuti tapi cuma satu-satunya ini masak makanan dengan rasa luar biasa. Habis teman aku ajakย aku keย Warung ini ย aku balik udah seribu kali ke sini karena rasanya godaain lidah aku terus. Tempatnya prasmanan biasa aja di Jl. Perumnas, Seturan (depan Loops), pilihan lauk dan sayur sangat besar dan … More Ayam Bakar Bu Tuti